Під стінами ТВК організували проплачений мітинг, - Павло Дмитришин (ВІДЕО)

Він зняв дійство на камеру і поширив у мережі

Свідком проплаченої акції  сьогодні  вранці став громадський діяч і кандидат до міської ради від партії «Рівне Разом» Павло Дмитришин.

У соцмережі Фейсбук він розповсюдив відео, на якому чітко видно, що акцію біля Рівненського ТВК організували декілька осіб.

На відео помітно, як організатори роздають і збирають нібито намальовані власноруч учасниками мітингу плакати, а також, як учасники мітингу довго не розходяться після закінчення акції, ймовірно, очікуючи на оплату. 

Цікаво, що коли до мітингарів прийшли представники партії «Рівне Разом», більшість з них не змогли пояснити причини свого перебування там і покинули протест. 

Представники партії «Рівне Разом» вважають, що проплачений мітинг організували їхні політичні опоненти, які таким чином намагаються тиснути на членів ТВК і завадити реєстрації та участі у місцевих виборах партії.

Голова політичної партії  «Рівне Разом» Віктор Шакирзян так прокоментував ситуацію:

Сьогодні під стінами ТВК організовано проплачений мітинг. Підтвердженням того є відео, яке уже розповсюджено у соціальних мережах. Ми наголошуємо на тому, що чиновники, правоохоронці  та представники провладних партій повинні зупинити свій тиск на членів ТВК та жодним чином не перешкоджати роботі комісії.   

У своєму пості на фейсбуці громадський діяч Павло Дмитришин так описав сьогоднішні події біля ТВК: 

Кадри з проплаченого мітингу, який організували представники провладних партій, аби завадити реєстрації кандидатів від «Рівне Разом».

Також у своєму пості він пише, що чітко видно - організатори у капюшонах і масках організовано збирають роздані перед акцією плакати та інструктують людей. У натовпі ж шепочуться, що розрахунок буде на офісі.

Все це згодом видаватимуть за стурбованих мешканців, які чомусь проти, аби в рівнян був ширший вибір кандидатів.

Павло Дмитришин каже, що чиновники, які зараз при владі дуже бояться її втратити і шукають будь-який спосіб зняти з виборів партію, яка єдина за рейтингом здатна усунути корумпованих політиків від влади. Тиск, підкуп, платні мітинги - це інструменти старих продажних партій проти змін, яких потребує Рівне.

Отже, вибір простий, або корумповані політики, що присмоктались до влади, або «Рівне Разом» позбудеться цього політичного сміття раз і назавжди.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень