Під Одесою мешканці села знайшли на звалищі матрац з грошима і почалося

Пів села претендує на скарб

В Одеській області жителі села Шевченкове в Кілійському районі знайшли на сміттєзвалищі матрац, в якому опинилася велика сума готівки.

Як повідомив глава Кілійської об'єднаної територіальної громади Павло Бойченко в своєму Facebook, кошти були передані на зберігання до виконкому Кілійського міської ради настоятелем місцевого храму – отцем Василем, - пише видання Сьогодні.

«З огляду на те, що відразу кілька жителів села заявили про те, що кошти належать саме їм, але довести це ніхто з них не зміг, відповідно до вимог законодавства, настоятель храму отець Василій передав кошти на зберігання. Протягом шести місяців кошти будуть зберігатися» , – пообіцяв він.

Також Бойченко додав, що, якщо впродовж півроку «не встановлять власника коштів, відповідно до вимог законодавства, право розпорядитися грошима нададуть особі, яка їх знайшла».

Окремо він наголосив, що мова йде про суму, яка обчислюється не мільйонами і не сотнями тисяч, і запевнив, що мова йде не про долари або євро, а про «наші рідні гривні».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень