Під колеса потрапили два пішоходи

Автопригоди зафіксовано у Володимирецькому районі та Сарнах

Напередодні надійшла письмова заява жительки Володимирецького району, що 30.01.2016 близько 18:00 години на відрізку автодороги між селами Олізарка–Любахи Володимирецького району невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на неї та зник з місця ДТП. Жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

Крім того, у понеділок близько 18:00 на вулиці Белгородська в місті Сарни 43-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "Peugeot Expert", здійснив наїзд на пішохода, 53-річного жителя міста Сарни, який, за попередньою інформацією, вийшов на проїзну частину дороги поза пішохідним переходом у невстановленому місці.

Пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений в травмпункт Сарненської ЦРЛ,  після надання меддопомоги був відпущений додому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень