Під апеляційним судом сьогодні виникла суперечка

Активісти прийшли на розгляд справи "Таня, где деньги?"

Гаряче було сьогодні у Рівному біля апеляційного суду. Тут зібрались майже півсотні активістів, що прийшли підтримати Ельдара Магомедова у справі щодо євромайданівських грошей, відомій під назвою "Таня, где деньги?". Нагадаємо, Магомедов та активісти  звинувачують екс-комендантку майдану Тетяну Стельмах та активістку Юлію Герасим'юк у крадіжці коштів, які жертвували на Майдан пересічні рівняни. Зокрема, він вимагав звіту за збір та використання грошей.  До прикладу, за словами активістів, коли комендантом Майдану був Віталій Примак, він прозвітував про 200 тисяч, які зібрали за 2 місяці. А у часи комендантства Тетяни Стельмах, за її словами, мало не за рік, доки в центрі стояв намет, вдалося зібрати 30 тисяч гривень Сама Тетяна Стельмах, донедавна радник голови Рівненської облради Михайла Кирилова, на засідання не прийшла. Біля суду з'явилася Юлія Герасим'юк, яка в інтерв‘ю телеканалу ЗІК повідомила, що надавала звіт і нині не пам‘ятає про які суми йдеться. Між тим, засідання у цій справі сьогодні не відбулося, бо суддя пішла у відпустку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень