Під Рівним розшукують злодійку. З допомогою кадрів з камер спостереження (ВІДЕО)

Жінка взяла речі, поклала в сумку і спокійно вийшла з магазину 

У Клевані в одному із магазинів невідома жінка взяла товар та не розрахувалась. Випадок потрапив на камери відеоспостереження. Відео опублікували на сторінці Бджілка Клевань.

 - Совість та людяність у нашої покупниці так і не прокинулася, тому ділимося відео з вами друзі!  На відрізку чітко видно, як жінка заходить, кладе до сумки речі та не розраховується за товар на касі.

 

На магазині вона ще лишила вартісні товари, які не змогла вкрасти (це є зафіксовано на інших камерах), - пишуть на сторінці магазину.

 

- Всім колегам бажаю не зазнавати таких прикрих розчарувань, а нашим друзям та покупцям не мати біля себе таких близьких!

 

Ну а Вам нешановна, нехай це буде остання річ, яка далася так легко. Нехай всі інші здобутки прийдуть до вас лише шляхом важкої праці!

За фактом крадіжки правоохоронці проводять перевірки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень