Під небесною опікою: які знаки Зодіаку мають потужних янголів-охоронців?

У списку їх 3

Риби

Риби – це знак зодіаку, якому щастить практично завжди та в усьому. І це не просто так, адже у них є дуже могутній янгол-охоронець. Завдяки цьому, Риби можуть навіть не докладати особливих зусиль – гроші, успіх та щастя самі пливуть до їхніх рук.

Якщо вони відчувають проблему, то можуть легко її уникнути завдяки добре розвиненій інтуїції. Тому життя Риб – це суцільна біла смуга.

Телець

Телець схильний створювати собі додаткові труднощі, але потім намагається їх самостійно вирішити. Однак, у нього є янгол-охоронець, який завжди спрямовує його на вірний шлях та не дає збитися з нього.

Завдяки цьому знаку здається, що він легко подолає будь-які життєві перепони та досягне своїх цілей. Вищі сили сприяють успіху та щастю Тельця.

Рак

Перешкоди на життєвому шляху цього знаку з'являються не випадково – вищі сили посилають їх, щоб Рак ставав сильнішим та мудрішим. Але, в особливо важкі моменти, їм варто звертатися до свого янгола-охоронця, який швидко допоможе розв'язати будь-яку проблему. Це можна зробити подумки або через молитви.

Хоча цим знакам зодіаку і допомагають їх янголи-охоронці не варто в усьому на них покладатись. Все-таки ми самі творимо свою долі, а вихід можна знайти з будь-якої складної ситуації навіть без підтримки вищих сил.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень