Під час наради у мера Миколаєва СБУ затримала посадовця за держзраду (ФОТО)

Йому загрожує довічне ув’язнення

У Миколаєві, який постійно зазнає ракетних ударів, затримали директора одного з комунальних підприємств. Чоловіка підозрюють у державній зраді, він очолював російську агентурну мережу, повідомляють у пресслужбі СБУ.

За даними слідства, одним з завдань зловмисника було організувати потужну агентурну групу спецслужб рф.

Для цього він намагався залучити до розвідувально-підривної діяльності двох своїх підлеглих, одного з інших керівників комунального підприємства та двох мешканців обласного центру, серед яких – старший оперуповноважений районного управління поліції.

 

Всі вони є активними прихильниками прокремлівських поглядів і неодноразово підтверджували це у особистих розмовах та дописах в соцмережах.

Чиновник передавав ворогу персональні дані військовослужбовців ЗСУ, співробітників правоохоронних органів, списки загиблих українських захисників. Також він передав інформацію щодо оборонних та фортифікаційних споруд у місті Миколаєві.

Чиновника затримали просто у Миколаївській міській раді, де він перебував на нараді у мера міста.

Під час обшуків за місцями роботи і проживання фігурантів, правоохоронці виявили докази злочинних дій, зокрема приховане листування керівника ворожої агентури зі своїм куратором.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Журналіст Андрій Цаплієнко опублікував такі фото підозрюваного:

Джерело: Миколаївська обласна прокуратура

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень