ПФЛ ставить «ВЕРЕС» у приклад і поширює прес-релізи

Людей закликають приєднуватися

Сайт UA.Футбол поширює сьогодні матеріал Досвід ПФЛ. ФК Верес (Рівне)

В основі статті - повідомлення прес-служби ПФЛ. Як пише видання,

Прес-служба ПФЛ розповідає про передовий досвід клубного будівництва та особливі успіхи в підготовці інфраструктури ФК "Верес".

Нам з вами немає причини переповідати сам текст статті, зацитуємо хіба перший абзац:

Непрості часи

Свого часу рівненський «Верес» діставався півфіналу Кубка України, грав у вищій лізі, завойовував золоті медалі першого дивізіону. Однак у 2000-х клуб пережив непрості часи, а завершував своє існування й узагалі ганебно, у сезоні 2010/2011 не набравши жодного очка, знявшись з турніру ще до завершення сезону й фінішувавши на останньому місці в Групі «А» другої ліги. Тоді клуб називали ФК «Зеро», але, як виявилося, це було навіть авансом – рівняни фінішували у підсумковій таблиці з показником у "–3" очки. Борги, бідність, розруха – ФК «Верес» ішов на задвірки історії з болем і розчаруванням.

Окремий розділ присвячено тим, кого видання зачисляє до

групи ентузіастів, котрі взялися відновити професіональний футбол на Рівненщині. В успіх задуму вірили не всі, а навіть ті, хто вірив – сумнівалися щодо термінів.

Цікаво, як прореагував на цей текст Президент ФК "Верес" Олексій Хахльов.

Він поширив допис у соцмережах, розмістивши разом із посиланням і своєрідний заклик:

УВАГА НАШИМ!!!
Наш НК "Верес" Рівне" стає трендом в українському футболі! Ми не розслабляємося і не почиваємо "на лаврах" - працюємо по залученню нових членів клубу. Отож!
У кожного з членів клубу є щонайменше одна людина, яка поділяє наші погляди та цінності, дослухається до порад та підтримує в починаннях. Звертаюсь до кожного. Визначіть цю людину, розкажіть їй про наш НК "Верес" Рівне". І, якщо ви вкладете туди частину своєї душі, у нас з вами з'явиться ще три з половиною тисячі нових але наших членів клубу!
Прошу підтримки те РЕПОСТУ!
Разом - ми сила!!!
Пс. Прохання поширити!!)

Ну, то ми - поширили)

УВАГА НАШИМ!!!Наш НК "Верес" Рівне" стає трендом в українському футболі! Ми не розслабляємося і не почиваємо "на лаврах...

Опубліковано Oleksiy Khakhlov 16 березень 2016 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень