Петрусь вийшов зі спілки ветеранів учасників АТО

Затриманий напередодні у Рівному на отриманні хабара Олександр Петрусь вийшов зі спілки ветеранів учасників АТО.

Каже, щоб запобігти дискредитації цієї організації. Нагадаємо, напередодні Петруся затримали працівники СБУ та прокуратури під час отримання від жителя області неправомірної вигоди у сумі 11500 грн за вплив на прийняття рішення одним із керівників військового комісаріату про відстрочку від мобілізації. Затриманому вже оголошено про підозру у зловживанні впливом

Нагадаємо, Слідчі прокуратури та працівники СБУ викрили чоловіка, який вимагав та одержав 11,5 тисяч гривень за влив на прийняття рішення одним із керівників військового комісаріату про відстрочку від мобілізації.

Як повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик, зараз вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заход. Чи проводитимуться слідчі дії стосовно посадовця військкомату у прокуратурі не повідомили.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень