Перший сніг: день четвертий. Чи змінилася ситуація у Рівному (ФОТО)

Попри обурення рівнян станом доріг та тротуарів у Рівному, міський голова продовжує запевняти, що працівники міськШЕУ роблять усе можливе. За словами Володимира Хомка, у місті задіяна уся техніка:

 

- Ця історія продовжується вічно. Дійсно, якби я сказав, що ідеально – було б смішно. Які є можливості – намагаємося їх використати на повну. Вся техніка задіяна. Таке саме в Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську, подивіться. Тому, скільки є техніки – настільки намагаємося використати її на повну потужність. Кожен день «планьорки». До речі, два ті дні, коли йшов сніг, то працювали всі цілодобово.  

 

Тим часом, рівняни у соцмережах оголосили полювання на снігоочисну техніку. Просять сфотографувати, якщо її хтось бачив.

Тож, від міського голови Рівного вимагають пояснень щодо стану вулиць.

До слова, нагадаємо, під час колегії облдержадміністрації, у понеділок, Володимир Хомко запевнив, що за день-два автошляхи у обласному центрі будуть розчищені.

Між тим, подивитися, як працюють комунальники на дорогах Рівного вирушив наш кореспондент. Тож незабаром чекайте фоторепортаж на нашому сайті.

Тим часом мешканці Рівного жартують над станом доріг, поширюючи фотожаби.

Крім того, шляховики розповіли про ситуацію з проїздом дорогами Рівненщини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень