Перший блок РАЕС зупинили на плановий ремонт

Він триватиме 45 діб

27 грудня відповідно до узгодженої заявки та графіку ремонтів енергоблоків АЕС України у планово-попереджувальний ремонт виведено енергоблок №1 (ВВЕР-440) РАЕС. Ремонт вважається середнім та розрахований на 45 діб. Наразі тривають роботи за Програмою зупинення.

Під час ремонту виконають середній ремонт реактора, капітальний та поточні ремонти парогенераторів, поточний та середній ремонти турбоагрегатів, капітальний та середній ремонти турбогенераторів, та поточний ремонт компенсатора тиску.

Крім того, заплановано виконати ряд понадрегламентних робіт з модернізації та реконструкції.

Станом на сьогоднішній ранок у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 2205 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень