Першим доларовим мільярдером Білорусі став творець World of Tanks

Статки 39-річного білоруса Віктора Кислого перевищили 1 млрд доларів, повідомило агентство Bloomberg

Сам Кислий підрахунки укладачів Bloomberg Billionaires Index коментувати відмовився, запевнивши, що ніколи не намагався рахувати власні гроші, а спосіб життя веде "дуже скромний".

У розмові з кореспондентом Bloomberg засновник компанії, в ігрових проектах якої зареєстровано понад 100 млн осіб, запевнив, що його компанія Wargaming не має наміру зупинятися на досягнутому.

За оцінками Bloomberg, загальний дохід Wargaming в 2015 році склав близько 590 млн доларів. Штат компанії нині включає в себе понад 4 тис. співробітників, а офіси розташовані в 10 різних країнах - Білорусі, Росії, Україні, Кіпрі, США, Франції, Південній Кореї, Австралії, Сінгапурі, Японії, а також на Тайвані.

[media=55779]

Компанія, яка пізніше була перейменована в Wargaming, була заснована в 1998 році випускником фізичного факультету Білоруського держуніверситету Віктором Кислим. У 2010 році Wargaming випустила онлайн-гру World of Tanks.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень