Першій жінці, яка завагітніє після COVID-вакцинації, мер Івано-Франківська пообіцяв ₴100 000

Так він хоче розвіяти міф про наслідки після щеплення

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

На оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що першій жінці, яка завагітніє після вакцинації проти коронавірусу, виплатить премію у розмірі 100 тис. грн.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook:

Дам премію 100 тисяч тому, хто всупереч різним поширеним чуткам завагітніє після вакцинації, – написав Руслан Марцінків.

 

Нижче він додав, – Жартую звісно. Але у сказаному смішного мало. Бо все це – це ті міфи, які ширяться в мережах про страхи вакцинації. Про начебто побічні ефекти та наслідки від щеплення. Тому будемо спостерігати.

Чи справді першій жінці, яка завагітніє після COVID-вакцинації, дадуть гроші невідомо. Однак керівниця міського перинатального центру Марія Бойко, яка була присутня на нараді, висловила готовність виконати доручення мера та відстежувати, чи вагітніють жінки після вакцинації, повідомляє Zaxid.net.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень