Перші гриби з'явилися в лісі на Рівненщині (ФОТО)

Дощ цьому сприяє

Запеклий грибник, керівник обласного центру безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк, відомий тим, що знаходив за раз у лісі понад 300 білих грибів, у соцмережі Фейсбук похвалився, що відкрив цьогорічний грибний сезон: 

Василь Овдіюк 24 травня о 17:46 · У грибів - все як у людей. Першими вилазять поганки(і поганці).

 

Поодинці та партіями лізуть там де треба і не треба. Вони яскраві і видно їх здалеку та лише наблизившись можна визначити їх суть і то не завжди.Дивишся, що такий гарний, а заглянеш всередину - червивий.

 

Навіть досвідчені грибники інколи помиляються і прощаються з життям. А що вже говорити про звичайний електорат та про їх вибір.


Але закони діалектики кажуть: якщо з'явилось погане, то з'явиться і хороше.


Так от, протягом трьох годин в лісі з грибів бачив лише поганки. Почався дощ, намок і вирішив іти додому. На узліссі в молодій соснині набрів на маслюки. За 15 хвилин під дощем набрав торбу ... Сезон відкрито!

Назбирав перших маслюків Василь Овдіюк біля села Спасів Здолбунівського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: гриби
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень