Перші штрафи у Рівному. Куди тепер можна без COVID-документів (ФОТО/ВІДЕО)

Таких місць - небагато

Національна поліція Рівненщини проводить рейди містом. Перевіряють усе, що трапляється у них на шляху. Це і непродовольчі магазини, і заклади харчування, і спортивні зали.

Перевіряють наявність зеленого ковід-сертифіката у працівників.

Увесь персонал має бути щеплений двома дозами вакцини. Також перевіряють наявність сертифікату у відвідувачів.

Порушників виявили у кафе «Панама». Усі працівники були вакциновані, втім обслуговували клієнтів без «ковідних» документів.

Їх змусили негайно розрахувати відвідувачів і «попросити».

Також склали протокол на адміністратора спортзалу «Manhattan». За словами дівчини, вона має лише одну дозу вакцини, втім підтверджувальні документи відсутні. Справу направляють до суду. Дівчині загрожує штраф 17 000 - 34 000 грн, який сплатить не власник, а вона.

За інформацією видання Рівне Медіа, в одному з магазинів ТРЦ «Злата Плаза» у працівниці виявили сертифікат про вакцинацію від COVID-19 з ознаками підробки. Вона цього не заперечувала і написала пояснення. 

Під час перевірки одного з торговельних об'єктів було виявлено свідоцтво з явними ознаками підробки: QR-код не підтягує, на свідоцтві печатки розмиті.

 

Зі слів самої продавчині, вона дійсно його десь придбала. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Тепер справою займаються слідчі.

До уваги читачів:

Ті, у кого відсутній сертифікат, можуть відвідувати ЛИШЕ продуктові магазини, ринки та аптеки. Усі інші заклади - ЛИШЕ ЗА НАЯВНОСТІ КОВІД-СЕРТИФІКАТУ та ПЛР-ТЕСТУ, який діє 72 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень