Перша сесія облради пройде у середу

Повідомлення про це розміщене на сайті Рівненської обласної ради

Перша сесія обласної ради сьомого скликання відбудеться 18 листопада - повідомляє сайт ради. На ньому ж розміщена Постанова про її скликання.

Рівненська обласна виборча комісія встановила результати виборів депутатів до Рівненської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі в межах територіальних виборчих округів та визначила обраних депутатів Рівненської обласної ради. Як свідчать постанови обласної виборчої комісії, на тепер зареєструвалося 63 обранці, тобто обласна рада ще не сформована повністтю.

Керуючись частиною 5 статті 25, статтею 27 Закону України «Про місцеві вибори», та статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування», Рівненська обласна виборча комісія постановила скликати першу сесію Рівненської обласної ради сьомого скликання 18 листопада 2015 року об 11 год. 00 хв. в залі засідань Рівненської обласної ради.

Питання порядку деного ще не оприлюднено.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень