«Переселені сонечка» у Рівному створили книгу: Там «путін — вже у пеклі» (ФОТО)

Книжку зможуть побачити тисячі людей

Попри війну у Рівному друкують книги.

Сьогодні відбулася презентація особливої збірки оповідань під назвою «Переселені сонечка». У ній представлені роботи дітей, які через напад росії на Україну були змушені покинути власні домівки в Авдіївці, Попасній, Маріуполі, Херсоні та інших куточках України.

Автором проєкту є відома майстриня  та письменниця Олена Медведєва. Вона на диктофон записувала усі переживання та фантазії дітей про війну і неодмінну перемогу України.

 

Художники разом з дітьми створювали ілюстрації для книги. 

«Переселені сонечка» вийшли тиражем 6 тисяч примірників за підтримки ТМ «Рум’янця», як приклад патріотичного та соціально відповідального бізнесу, адже розповіді малечі мотивують, каже директор хлібозаводу «Рум’янець» Микола Загривий:

Коли ми побачили ініціативу «Переселені сонечка», у нашої компанії не було жодних сумнівів, аби взяти участь у цьому проєкті.

 

Ми вважаємо, що мрії наших дітей, наших «сонечок», мають звучати голосніше, аби мотивувати до перемоги.

Ілюстровану збірку оповідань зможе побачити багато людей. Тисячу книжок передали на фронт нашим бійцям, ще три тисячі одиниць подарують першокласникам, які цього року підуть до школи, а решту розподілять між бібліотеками Рівного та області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень