Переселенці хочуть працювати. У Рівному знайшли роботу багато фахівців

В основному - медики 

 

Внутрішньо переміщені особи, які вирішили залишитися на тривалий час у Рівненській громаді, активно шукають роботу. Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради. 

Примітно, що звертаються у пошуках роботи ВПО і до комунальних закладів. Наприклад, виявила бажання працювати вихователем у дитячому садочку Рівного одна з переселенок.

 - 9 лікарів та 1 сестра медична, що вимушені були переміститись до Рівного через активні бойові дії у їхньому регіоні, офіційно працевлаштовані у медичній галузі. Це медики з Києва, Сєвєродонецька, Чернігова, Сумщини, Запорізькій області.

 

Сьогодні вони надають медичні послуги в стаціонарних закладах охорони здоров’я Рівненської міської ради на посадах лікаря-хірурга серцево-судинного, офтальмолога, рентгенолога, лікаря УЗД, лікарів-інтернів та сестри медичної травматологічного кабінету.

 

Найбільше з них знайшли роботу у Рівненській ЦМЛ, по одному спеціалісту офіційно працевлаштовано на лікарські посади міську лікарню № 2 та пологовий будинок, - йдеться у повідомленні мерії. 

У міській дитячій лікарні Рівного працює двоє дитячих вузькопрофільних лікаря, що вимушено переїхали до нас з Києва. Окрім того, на лікарську посаду прийнято молодого фахівця з відповідною освітою і в управління охорони здоров'я м.Рівне.

Знаходять роботу внутрішньо переміщені особи й в закладах побутового обслуговування населення.

Так, до прикладу, у станції техобслуговування працевлаштували п’ятьох вимушених переселенців.

 

Здебільшого, це працівники вузьких спеціальностей, яких досі бракувало. 

Нагадаємо, управління економіки м.Рівне розробило спеціальну Гугл форму, яку потрібно заповнити, якщо компанія має вакансії та бажання запропонувати їх тимчасово переміщеним особам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень