Перерахунок субсидій: хто з українців залишився без допомоги на комірне 

Такий перерахунок проводять двічі на рік, у березні та в серпні 

Деякі українці залишися без субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. У серпня Пенсійний фонд провів черговий перерахунок.

Його проводять для домогосподарств, середньомісячний сукупний дохід яких зменшився або збільшився на понад 50 відсотків.

Це автоматична процедура, і люди за нею не звертаються. 

Під час перерахунку субсидії у серпні враховується середньомісячний сукупний дохід за І та ІІ квартали поточного року, який порівнюється з доходами за ІІІ та ІV квартал минулого року (саме за цей період було враховано дохід при призначенні субсидії з травня 2024 року). Якщо доходи змінилися на понад 50 відсотків, розмір житлової субсидії переглядають.

При цьому субсидії можуть позбавити. Це зроблять у разі наявності боргу за оплату житлово-комунальних послуг у розмірі від 680 гривень та відсутності договору щодо його реструктуризації.

 

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень