Переможець «Голосу країни» розкрив секрет, куди зникали зірки вокального шоу (ФОТО/ВІДЕО)

«За рік-два з нас висмоктували все»

В Україні проходить вже 11 сезон «Голосу країни».

Переможцями вокального шоу ставали вже десять учасників, але жоден з них не став зіркою першої величини, як це пророкували їм продюсери та зіркові тренери проєкту.

Вся справа в жорстких контрактах, які на роки перетворюють молодих вокалістів на заручників.

Майже через 10 років після перемоги в 1 сезоні шоу співак Іван Ганзера розкрив секрет, куди зникали зірки вокального шоу. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на apostrophe.ua.

За словами артиста, деякі його колеги-переможці вже давно працюють у супермаркетах, і цьому є просте пояснення - важкі контрактні зобов'язання, від яких свого часу не вдалося втекти і йому.

Через рік після перемоги я сказав, що мені не потрібні ні кліп, ні альбом, я просто просив, щоб мене відпустили, - згадав Ганзера.

Сьогодні за плечима співака з вадами зору сотні концертів, десятки фестивалів, понад 300 поїздок до військових на схід України, при цьому сам Ганзера визнає, що зіркою першої величини він так і не став.

За словами 33-річного артиста, вся справа у втраченому часі після перемоги, п'ять років він був заручником лейбла, який не дав йому нічого, окрім щомісячної зарплатні.

Коли ти тільки приходиш на «Голос», відразу підписуєш договір, що в разі перемоги ти також підпишеш контракт з конкретною компанією, яка буде тобою займатися.

 

На подальший розвиток переможця шоу передбачався бюджет, але його, як зазначив співак, благополучно розтягнули, розмили і на тому все закінчилося.

Практично весь перший рік Ганзера провів без роботи та можливості приймати будь-які рішення самостійно. Пізніше почалися корпоративи з «космічними гонорарами», при цьому сам він отримував лише фіксовану зарплату.

Ганзера також згадав, що свого часу заручився допомогою юристів і намагався змінити умови контракту. Але йому відмовили:

Вони [юристи] подивилися і сказали, що це - жахливо.

 

Все було прописано так, що я винен, але мені нічого не винні.

Підбиваючи підсумки цієї історії, співак згадав як приклад учасників шоу, які вибули до фіналу. Свого часу Ганзера і сам подумував покинути проєкт раніше, оскільки йому вже надходили пропозиції відомих продюсерів.

Зверніть увагу: чвертьфіналісти, півфіналісти «Голосу країни» часто успішніші за переможців. 

 

А це тому, що їх нічого не обмежує. У них вже є ім'я, вони виходять з проєкту і їх тут же знаходять.

 

Мені, наприклад, теж надходило дуже багато пропозицій під час ефірів.

 

Про це просто ніхто не говорить.

Це мені вже нема чого приховувати, минуло дуже багато часу. А ще ніхто не вчиться на помилках.

 

Кожен переможець впевнений, що він піде іншим шляхом, а цього шляху не існує. Те, що жодному переможцю ще не вдалося чогось досягти, вказує на те, що проблема не в переможцях, - зауважив Ганзера.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень