Коли весна розквітне надіями: в пророцтві старця-самітника знайшли дату закінчення війни в Україні

За його словами, це станеться дуже скоро

Задовго до сьогоднішніх подій, високо в карпатських горах жив старець-самітник Євменій, який передбачив не лише нинішню війну в Україні, але й назвав ймовірну дату закінчення війни.

Про це йдеться на Youtube-каналі «Український молитовник».

- Час настає, коли великі випробування сколихнуть землі, що плакатимуть від втрат, але й гордо стоятимуть перед лицем викликів. Землі, де кожен камінь, кожне дерево відзначене мужністю і відвагою.

 

Україна - земля воїнів і поетів, переживе часи темряви, але її дух залишиться незламним. Зійдуть вони на поле бою не за славу і здобутки, а за майбутнє своїх дітей, за мир на своїй землі. І хоча ніч буде глибокою, зірки надії та мужності завжди світитимуть яскраво на їхньому шляху за волю і свободу.

 

Боротьба буде жорстокою, але серця їх будуть міцними, як сталь, - пророкував Євменій, очевидно, маючи на увазі сьогоднішні події.

Далі старець назвав рік, коли в Україну прийде довгоочікувана перемога.

- В році 2024, коли весна розквітне надіями, вони побачать світло Перемоги - ворог відступить, бо сила духу та єдності виявиться переможною.

 

Та пам'ятайте - Перемога прийде не просто так, вона вимагатиме жертв, молитов і безмежної віри, кожен крок до неї буде важливий, кожна молитва, кожен вчинок вимагатиме мужності та жертовності.

 

І коли мир повернеться, загояться рани, а небо засяє чистішим, ніж коли-небудь, народ України зведе пам'ятники своїм Героям, співатиме пісні про їхню відвагу та мужність і пам'ятатиме їх завжди, - напророкував самітник.

Він також віщував, що після перемоги Україна небачено розквітне і стане взірцем для усього світу. Українці покажуть світові, чого можна досягти, якщо є віра в Бога, а в суспільстві панує злагода.

Що відомо про старця-самітника? 

Євменій походив із простої, але дуже набожної селянської родини. Усе своє життя він присвятив проповідництву слова Божого: оселившись у монастирі в долині поміж гір, він навчав молодих ченців. А згодом, коли постарів, відправився високо в гори й став самітником.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень