Перед похолоданням і дощами синоптик прогнозує до +19 градусів: Коли буде найтепліше

Чого очікувати від погоди

З найближчих днів найтеплішою в Україні буде субота. У цей день стовпчики термометрів підіймуться до +13...+19 градусів.

На суботу плануйте більше бути на вулиці, особливо ті, в кого ще не ввімкнули опалення, бо на вулиці буде явно тепліше, – зауважила синоптик Наталка Діденко.

Завтра, 28 жовтня, також буде доволі тепло. Синоптик прогнозує до +9...+14, а у південних та західних областях потепліє аж до +13...+18 градусів.

Дощі в п'ятницю малоймовірні, але будуть тумани, в яких видимість знижуватиметься до 300-500 метрів, що для водіїв повинно бути особливим сигналом для подвійної уваги на дорогах, – наголосила синоптик.

На початку наступного тижня повітря стане холоднішим, вдень стовпчики термометрів крутитимуться поблизу +10...+12 градусів. А в кінці тижня похолодання посилиться й побільшає дощів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень