People назвав найсексуальнішого чоловіка світу

У 2018 році ним став актор Ідрис Ельба

Щороку протягом 33 років видання People роздає знаменитостям титул найсексуальнішого чоловіка року. Почесне звання отримували Кріс Хемсворт, Джордж Клуні, Бред Пітт, Том Круз та ін. У 2018 році секс-символом став кандидат на роль агента 007 і зірка фільму «Темна вежа» Ідрис Ельба.

46-річний актор дізнався про своє почесне звання від Джиммі Феллона під час його шоу The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. В цей час він перебував у Лондоні, звідки і вийшов на зв'язок з ведучим. Ідрис був явно здивований вибором журналу і зізнався, що не очікував потрапити на обкладинку People. За його словами, іноді він дивиться в дзеркало і визнає, що виглядає чудово, але це швидкоплинне відчуття швидко зникає. Актор подякував виданню та шанувальникам за підтримку і обмовився, що «мама буде дуже пишатися».

Нині Ідрис Ельба зайнятий на зйомках блокбастера «Хоббс і Шоу», де в ролі лиходія буде протистояти Двейну Джонсону і Джейсону Стетхему.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень