People назвав ім'я найсексуальнішого чоловіка

Найсексуальніший мужчина у світі – Девід Бекхем

Журнал People назвав нового найсексуальнішого чоловіка у світі. Ним виявився колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем. Видання називає його «світовою суперзіркою, відданим чоловіком і батьком».

Журнал People назвав нового найсексуальнішого чоловіка у світі. Ним виявився колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем. Видання називає його «світовою суперзіркою, відданим чоловіком і батьком чотирьох дітей».

«Це величезна честь, і мені дуже приємно її прийняти», - заявив журналу 40-річний Бекхем. Девід вважається секс-символом протягом майже 20 років, але сам він не впевнений, що заслуговує такої характеристики, пише журнал. «Я ніколи не відчуваю себе привабливим, сексуальним чоловіком», - зізнався футболіст. «Я хочу сказати, що мені подобається носити гарний одяг і хороші костюми, виглядати і відчувати себе добре, але я ніколи навіть не думаю про себе в такому сенсі», - пояснив він.

Дружина спортсмена, екс-учасниця Spice Girls і модельєр Вікторія Бекхем вже привітала чоловіка з новим званням. За словами футболіста, цей титул розвеселив його синів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень