Пенсіонер за 50 км від Рівного захотів... інтиму

Довелося звертатися за допомогою у поліцію

У Нетішині 30-річна мешканка цього міста попросилася переночувати у 62-річного чоловіка. Господар, сподіваючись на інтим, дозволив. Про це пише «ВСІМ».

Видання не зазначає, чи збулися плани пенсіонера на інтим, але зранку він побачив, що у нього зникло портмоне із грішми, банківськими картками і документами.

Фото -- жанрове, ілюстраційне

Напередодні пенсіонер влаштував у себе вдома невеличке застілля. Серед гостей була і молода незнайомка.

«Жінка сподобалась господареві, і коли вона натякнула на те, що їй ніде переночувати, пенсіонер з радістю погодився прилаштувати її у себе», - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

Уранці ж на потерпілого чекав неприємний сюрприз: чарівна незнайомка зникла, а разом з нею і портмоне, в якому було 1600 гривень, банківські картки та пенсійне посвідчення.

Фото -- жанрове, ілюстраційне

Виявивши крадіжку, чоловік прийшов за допомогою до поліції. За описом чоловіка правоохоронці швидко встановили, що зловмисницею є їхня давня знайома — 30-річна місцева жителька, яка вже неодноразово притягувалась і до кримінальної, і до адміністративної відповідальності.

Усе викрадене у жінки вилучили і повернули власнику. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень