Допомога до пенсії: українці можуть додатково отримувати по 2220 грн на місяць

Що для цього потрібно і куди звертатися

Через війну багато українців ледве зводять кінці з кінцями. Однак постраждалі від російської агресії можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій.

Саме з цією метою Мінсоцполітики створило спеціальну соціальну платформу єДопомога.

Як подати заявку на грошову допомогу?

Заявка на виплату грошової допомоги для пенсіонерів від міжнародних організацій заповнюється та подається на інформаційній платформі єДопомога — https://edopomoga.gov.ua.

Для цього потрібно зайти на платформу єДопомога. Там натискаємо «Виплати від міжнародних організацій», а потім «Заповнити заявку на допомогу», вказавши реквізити рахунку у форматі IBAN.

Спочатку дані заявника перевіряють представники Мінсоцполітики за допомогою баз даних та реєстрів, але саме рішення щодо надання допомоги відповідної категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації.

Скільки доплатять пенсіонерам?

Протягом 3-х місяців пенсіонери, заявку яких прийняли, отримуватимуть допомогу у розмірі 2220 грн/міс. Тобто загалом одна людина отримає 6660 грн.

Гроші приходитимуть на рахунок, реквізити якого ви вкажете у заявці.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень