Пенсії в Україні можуть скасувати: як пенсіонери будуть отримувати виплати (ФОТО)

Солідарна пенсійна система – потенційний банкрут

Солідарна пенсійна система, яка фінансується за рахунок відрахувань – податків і страхових внесків працездатного населення, в Україні працювати вже не може.

Про це економічний експерт Олексій Кущ розповів в коментарі сайту «Сьогодні» .

«Солідарна система – потенційний банкрут. Це підтверджують постійно зростаючі трансферти з держбюджету на покриття дефіциту ПФУ.


Тому є така ідея – почати виплачувати пенсії безпосередньо з бюджету. Таким чином ми, по-перше, будемо економити на адмініструванні ПФУ, а по-друге, сама система стане простіше.

 

Єдине – тоді ці виплати вже не можна буде назвати пенсіями. Це правильніше буде назвати мінімальною соціальною виплатою», – пояснив експерт.

Екс-міністр Тимофій Милованов

До слова, свого часу екс-міністр економічного розвитку Тимофій Милованов озвучив був ідею про скасування в Україні єдиного соціального внеску.

Українці розцінили це тоді як попередження про те, що разом з ЄСВ будуть скасовані і пенсії (основна частина ЄСВ йде як внесок працюючих людей в Пенсійний фонд).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: ПенсіїЄСВ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень