Пекельна фабрика сурогатних немовлят в Україні: Британська пара заплатила 40 000 фунтів, але каже, що побачене тут розбило їм серце (ФОТО)

«Якби ж тільки могли повернути все назад» (с)

Колаж з публікації The Daily Mail

  • Б'янка, 45 років, та Вінні Сміт, 40 років, сказали, що мрія про сурогатне материнство перетворилася для них на «кошмар»
  • Пара з Челтнгема заплатила 40 тис. фунтів стерлінгів (це трохи більше 55 000 дол.) фірмі, що забезпечувала сурогатне материнство в Україні
  • Коли ж вони прибули, щоб застати народження своїх синів, Макса та Алекса, то були шоковані
  • Вони побачили жінок, яких тримали як «худобу» у задушливому пологовому відділенні, де бракувало свіжого повітря,

За матеріалами The Daily Mail

Після восьми невдалих раундів ЕКО (штучне запліднення – ред.) та років сердечних мук – плюс витрачених тисяч фунтів –  Б’янка та Вінні  Сміти вже майже відмовились від своєї мрії стати батьками.

Але раптом натрапили на оголошення у Facebook  від найбільшої в Україні компанії з сурогатного материнства.

«Вони пропонували повну гарантію «отримання дитини», - каже Бянка. - «Ви платите близько 40 000 фунтів стерлінгів і процес запускається. Вони обіцяють підбирати донорів яєць чи сурогатних матерів, поки запліднення не відбудеться і не з’явиться дитина.  Ми думали, ну, ідеально.»

Б'янка та Вінні Сміти окремо та з дітьми, що їх їм народила сурогатна мати в Україні. Фото з публікації The Daily Mail. Колаж наш

 Проте, як стверджує Б'янка (45), їх мрія про сурогатне материнство перетворилася на «кошмар» після того, як вони полетіли в Україну, де мали вже от-от народитися їх сини Макс та Алекс, яким зараз майже чотири роки.

Там вона на власні очі побачила справжній масштаб шокуючої торгівлі немовлятами в країні: жінок тримали в задушливому пологовому відділенні без кондиціонерів «як худобу».

Сурогатні матері змушені були митися, поливаючи себе водою з пляшок в брудних туалетах, оскільки душових кабін не було, а самі вони були занадто перелякані, щоби скаржитися: через страх переслідування та репресій щодоїх сімей.

Сміти з’ясувал, що їхній сурогатній матері – незаміжній жінці із сільської України, яка сама виховує двох дітей, після народження сурогатних малюків, довелося терміново робити переливання крові та проводити операцію.

Фото з публікації The Daily Mail

Б'янка та Вінні все ще почуваються винними через те, що довелося пережити жінці, яка виконувала для них роль сурогатної матері в Україні.

«Через мовний барєр нам було дуже важко зрозуміти, як саме ставилися там до цих жінок», - каже Б'янка.

 

«Але всі, кого я знаю, хто пройшов через ту саму фірму, що й ми, всі кажуть, що це був для них жах».

Хоча в Великобританії сурогатне материнство є дозволеним, гроші тут нікому ні за що не платять. Це справа добровільна.

Оплачуватися можуть хіба лише певні медичні рахунки та лікарняні.

Україна – одне з небагатьох місць у світі, де дозволено комерційне сурогатне материнство, оскільки навіть Камбоджа, Індія, Непал та Таїланд заборонили його через жорстоке поводження з жінками.

Макс та Алекс. Фото з публікації The Daily Mail

В Україні сурогатним матерям в останні тижні вагітності доводиться перебувати під постійним «наглядом», їм забороняють контактувати з партнерами, коханими чи рідними і змушують жити під жорстким контролем, погрожуючи великими штрафами, якщо тільки вони порушать правила.

«Ми любимо своїх хлопців більше за все», - каже Б'янка. «Але якби ми мали можливість повернути все назад, ми б спробували забрати нашу сурогатну матір сюди, до нас, аби вона тут виношувала собі дитину, маючи і належний догляд, і нашу увагу і все необхідне»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень