Павло Зібров чесно розказав, яка в нього пенсія: «Я багата людина» (ВІДЕО)

Нещодавно отримав ще й надбавку

Український співак Павло Зібров розповів, що йому збільшили пенсію.

Про це метр повідав в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій. Виявилося, що народному артисту України держава навіть підняла трохи виплати:

«Починалося з 2500 гривень, потім 4000, а зараз вже 8300. Більш-менш. То я багата людина, нормально, не жаліюся.

 

Але, чесно кажучи, пенсії такі убогі у нас. Ми за кордоном поїздили і дивимося, як пенсіонери на лайнері в круїз їдуть. Боже, я ж теж типу пенсіонер».

Зібров додає, що має також дохід від викладацької діяльності у Київському національному університеті культури й мистецтв та інколи від концертів. 

«Концерти благодійні, але іноді й касові. Зрозуміло, що ми не можемо дозволити собі квитки по 1500-2000 гривень. Робимо доступні.

 

Прекрасно розуміємо, що зараз немає стільки грошей у людей, щоб заплатити. Тільки щоб прийшли, це найголовніше. Щоб стільчики не були порожніми.

 

Плюс я викладаю у Михайла Поплавського. Я йому вдячний. Уже два роки очолюю кафедру», - наголосив співак. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень