Винним у смерті пішохода у Користі на Рівненщині визнають посадовця?

Який не забезпечив потрібне освітлення на частині траси Київ-Чоп, де сталась смертельна ДТП

Після вивчення усіх необхідних матеріалів та доказів інспектори відділу безпеки дорожнього руху дійшли до висновку,

що супутньою причиною смертельного ДТП, яке сталось 9 січня 2018 року близько опівночі на трасі Київ-Чоп було відсутність зовнішнього стаціонарного штучного освітлення.

Посадова особа порушила правила, норми та стандарти, що стосується забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні зовнішнього стаціонарного освітлення, а саме не забезпечив належну його роботу, що супутньо спричинило ДТП, в який пішохід від отриманих травм загинув, а транспортний засіб отримав механічні ушкодження.

Патрульні склали на посадовця протокол за ч.4 ст.140 (неналежне утримання зовнішнього стаціонарного штучного освітлення автомобільної дороги, що супутньо спричинило скоєння ДТП, або вплинуло на тяжкість наслідків) та направили усі матеріали та докази до суду.

Нагадаємо, йдеться про ДТП за участі 43-річного жителя Миколаєва, який керуючи автомобілем «Mazda CX-5», у селі Користь скоїв наїзд на пішохода, 33-річного місцевого мешканця.

Зі слів водія, чоловік перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу на червоний сигнал світлофора, світло якого регулюється кнопкою виклику пішохода.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці пригоди.  Водієві провели огляд на стан сп’яніння, хоча за зовнішніми ознаками він був тверезим.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень