У Рівному покарали матір чотирьох дітей

За неналежне виховання дітей патрульні притягнули до відповідальності 24-річну матір


Сьогодні, 5 січня, вдень патрульні отримали повідомлення про те, що 24-річна рівнянка постійно залишає без нагляду своїх малолітніх дітей. 

Коли патрульні навідались до громадянки додому, їм вдалося встановити, що жінка і справді систематично і без нагальної причини залишає своїх 4 дітей без нагляду. 

Відносно громадянки склали протокол про адмінправопорушення за ч.2 ст.184 КУпАП за неналежне виконання батьківських обов'язків та повідомили відповідні служби.

Стаття 184. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей свідчить, що

Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей – тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладення штрафу від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень