Париж повернеться до життя за тиждень

Наступного тижня у школах мають відновити навчання і відкрити Ейфелеву вежу

Плани щодо відновлення звичайного життя у Парижі оприлюднили на сайті тамтешньої міської ради

Конкретні дати на сайті не оприлюднені. Школи почнуть роботу з наступного понеділка.

З понеділка також відкриються продуктові і блошині ринки, басейни та спортивні зали. При цьому відбудуться тільки змагання, які проходять в приміщеннях, проведення спортивних змагань на відкритих майданчиках заборонено. 

Консерваторії і художні майстерні відкриються 22 листопада. Театри та цирки будуть повертатися до роботи у міру вдосконалення систем безпеки. З наступного вівторка всі музеї будуть працювати у звичайному режимі. Те ж саме стосується міських бібліотек.

Мерія попереджає про те, що в громадських місцях будуть присутні посилені наряди поліції і мобілізовані військові. На сьогодні більшісьть культурних установ та пам'яток Парижа закриті після серії терактів.

Нагадаємо, увечері 13 листопада у Парижі відбулася низка терористичних атак. Президент Франції Франсуа Олланд оголосив у місті режим НС і ввів війська. У результаті спецоперації вбито 8 терористів. Відповідальність за теракти взяли бойовики ІДІЛ. У Франції оголошено триденна жалоба. За останніми даними, у результаті теракту в Парижі загинуло 129 осіб, 352 людини поранені.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень