«Партія політики путіна» досі функціонує в Україні. Один з осередків - не так далеко від Рівного

У сусідній області, яку, на щастя, поки не чіпають «рускі асвабадітєлі»

«Партія політики путіна» працює в Україні. В містах, які нещадно бомбить «рускій мір». Один з осередків працює не так далеко від Рівненщини, свідчать дані з Єдиного державного реєстру в системі YouControl.

Найбільша кількість партійних осередків, названих на честь президента росії, зареєстровані в окупованому нині Криму – їх там сім.

 

Однак, є вони і в інших регіонах України. Дві у Миколаївській області. 

 

По одній в Києві, Одесі, Донецьку, Рахові, Полтаві, Харкові, Херсоні та Хмельницькому.

Тож, поки Україна четвертий місяць відбивається від навали «руского міра», на її території продовжує діяти 17 осередків «Партії політики ПУТІНА». 

Партія імені путіна з’явилася в Україні задовго до повномасштабного вторгнення і навіть до Революції Гідності.

Вона є спадкоємицею політичної сили «Русь Єдина», яка утворилася у 2003 році і виступала за економічну інтеграцію країн пострадянського простору.

 

Одним із її засновників став екснардеп Олександр Ременюк. У 2004 році партія підтримала на президентських виборах Віктора Януковича.

 

У 2005 році відбувся ребрендинг партії і вже наступного року вона пішла на парламентські вибори як «Партія політики ПУТІНА».

Щоправда, до Верховної ради України партія так і не потрапила, набравши лише 0,12% голосів виборців (цікаво, хто ці 0,12%).

Після провалу на виборах партії повернули стару назву «Русь Єдина», однак регіональні осередки так і продовжили називатися ім’ям диктатора путіна.

У вересні 2021 році вийшов сюжет про діяльність цієї партії в Україні. В ньому Міністерство Юстиції України пояснило, що звернулося до суду щодо оскарження реєстрації партії та вилучення її з реєстру.

Офіційна причина позову – невідповідність назви партії до назв її осередків. Підготовче засідання мало відбутися в листопаді минулого року.

До слова, "Русь Єдина" в Україні сьогодні також продовжує існувати. В країні зареєстровано її 10 чинних партійних осередків.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень