Парковки у дворах багатоповерхівок: Чому у Рівному і досі не обладнують спеціальні місця

Людям ніде паркувати авто

Фото ілюстративне

Проблему хаотичного паркування автомобілів у Рівному вирішувати не поспішають. Принаймні саме так наразі виглядає ситуація.

Двори прибудинкових територій заповнені автомобілями і часто перекривають проїзд для спецтранспорту.

 

Тож часто мешканці будинків висловлюють бажання щодо того, щоб виділити частину прибудинкової території під облаштовану парковку.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Кому ця ідея не до вподоби?

Облаштувати законні парковки з розміткою та дорожніми знаками там можна, однак голови ОСББ не хочуть брати на себе таку відповідальність. Адже у випадку пошкодження автомобіля на такій парковці, управлінська компанія повинна буде відшкодувати збитки, каже голова правління ГО «Рада голів ОСББ» Галина Похильчук.

Вона зауважує, що подбати про облаштування паркомісць повинна міська влада, адже прибудинкові території призначені для відпочинку мешканців та обслуговування будинку.

Фото ілюстративне

Що каже поліція?

Щоб облаштувати паркову у дворі багатоповерхівок, треба зібрати низку дозволів у різних управліннях Рівнеради і, зокрема, погодження патрульної поліції. За останні два роки таких звернень від керівників ОСББ не надходило, повідомила Радіо Трек інспекторка Патрульної поліції Рівненщини Тетяна Рачко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень