Парасюк знову порушив ПДР

На цей раз у Львові, і був без прав

Патрульна поліція Львова оштрафувала позафракційного депутата ВР Володимира Парасюка на 425 гривень за порушення правил дорожнього руху.

Про це "Українським новинам" повідомила виконуюча обов'язки завідувача прес-сектором патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

"Зупинили його (Парасюка). Він не виконав умову дорожнього знаку - замість повороту направо, він поїхав прямо. Депутат погодився з тим, що порушив правила руху", - сказала вона.


Крім того, Парасюк керував автомобілем без водійських прав.

"Він повідомив, що залишив їх удома", - уточнила Рибій.

За її словами, співробітники поліції склали протокол про порушення і виписали відповідну постанову.
Сума штрафу, яку має заплатити Парасюк, склала 425 гривень.

Чому лише 425 грн? Таке запитання задають користувачі соціальних мереж, вказуючи, що відсутність у Парасюка також було порушенням. Вони наводять відповінну статтю ПДР

Стаття 126. Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката "Зелена картка"), -  тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Натомість є й ті, хто захищає Парасюка, занаючи про який саме поворот у Львові йдеться

Я навіть знаю, який це поворот. Це міст на виїзн на Івано-Франківськ. Я думаю, що за цей поворот потрібно штрафувати МВС. Дуже погане місце. Різкий поворот. Знак стоїть надто пізно. Дивишся, щоб не вилетіти на зустрічну, і пропускаєш знак. Це уже коли добре знаєш, то завчасно стаєш. А коли там багато авто, то взагалі можна не вписатися. Там треба щось робити. От нехай Парасюк і займеться цим.

Нагадаємо, раніше був випадок, коли представники новоствореної дорожньої поліції Києва затримала депутата Парасюка у центрі столиці, але тоді багато хто вирішив, що те затримання мало постановичний характер -- у цілях піару.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень