Чи потрібен військовий парад на День Незалежності: думки рівнян

У кожного - свої аргументи

Президент Воолдимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності. А 300 мільйонів гривень, які мали витратити на парад, роздати військовим на премії. 

Ми зібрали з Фейсбуку коментарі мешканців Рівненщини щодо такого кроку:

Sasha Shevchuk 19 хв. · от, до речі, хороша ідея Зе не проводити парад. Цей совок добряче набрид.

Юрій Гойник Краще гроші віддати військовим, ніж брязкати танками

Anna Kozak Підтримую. І ще - сім'ям загиблих воїнів

Наталия Олещук А ті 300 мілльйонів, що хоче витратити на новий офіс з "чистою аурою", з фонтанами і деревами всередині приміщення не хоче зекономити? То ж для себе, коханого)))) А на День Незалежності нам, певно, доведеться квартал по всіх каналах дивитись і Сватів як бонус

Тарас Чайка Наталия Олещук в церкву сходите!!!

Svitlana Paisanidi Ну звичайно, навіщо Україні в День Незалежності якийсь там парад... всерівно вони намірені Україну рашці здати. От переїзд зє в новий офіс - оце потрібна справа!

Вадим Дрешер Все правильно. В Европе давно отменили разные военные парады.

Ярослава Кійко Краще гроші віддати тим, хто їх заслужив.

Іван Бабич За ці кошти краще купити ліки для дітей.

Maksymchuk Dmytro Ні. Марна трата грошей народу. Краще нехай дофінансують лікарні і школи. Лише для дурака потрібен парад.

Оля Горпинчук Правильно, нащо той парад, для викачки грошей? (.  Якщо буде все добре в Україні, то святковий настрій буде і без парадів. А паради - то ще з совка, коли всіх заставляли ходити з прапорцями. А ще треба, щоб не було тих гейських парадів.

Julia Savuliak Нам потрібні паради... для тієї ж майбутньої перемоги. І гроші військовим теж ніколи зайвими не будуть. То краще б відмовилися від ремонту нового офісу зе.

Любов Боняк Немає нормального президента - то й не треба параду. Попередні паради дивилася всі - і вручення бойових прапорів, і нагородження Зіркою Героя - і плакала, бо розуміла ціну, яку заплатили наші хлопці за те, щоб такі паради відбувалися. А тепер нічого не хочу, не хочу дивитися на клоуна, якому бойові офіцери повинні б віддавати честь. Бо гроші-це, правда, не головне.

Putsa Larisa Совкова традиція, давно потрібно було скасувати. Проводити паради військові тільки в честь якихось урочистостей, наприклад, повернення Криму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень