Пара з «Холостяка» розійшлася. Тому що Макс кохався з іншою учасницею

Фіналістка цього не простила

Макс і Даша разом. Фото з інстаграм-сторінки Даші.

Напередодні завершилося постшоу 10-го сезону "Холостяк". Макс Михалюк зробив свій вибір під час фінальної церемонії. Він вирішив, що найбільш йому близька 23-річна гімнастка Даша Ульянова. Холостяк вручив їй каблучку з діамантом. Про це повідомляє «ТСН».

Однак не усе так гладко.

У постшоу Даша вже була без обручки і крізь сльози розповіла, що з Максом вони розійшлися.

Одразу після шоу пара роз’їхалася у справах, а через три тижні при зустрічі Макс їй сказав, що під час проєкту з однією із учасниць у нього був секс:

Був гарний фінал. Я взагалі - вся в мріях, в любовному чаді. У мене все було прекрасно в день фіналу. Ми прилетіли до Києва, і я розуміла, що Максу потрібно вирішити якісь справи, тому що він на 3 місяці випав з життя.

 

Максим вирішив займатися своїми справами, я поїхала до батьків, тому що я дуже скучила і хотіла розділити це щастя з ними. Ми на якийсь час роз'їхалися, спілкувалися. Потім зустрілися через 2-3 тижні. Я в мріях, скучила. І Максим мені зізнається в тому, що у нього був секс з іншою учасницею на проєкті.

 

У цей момент у мене був шок, наче тебе холодною водою облили.

Фото зі сторінки Даші в інстаграм. Вона дуже любить показувати свою розтяжку на фото.

Дівчина зізнається, що була по-справжньому закохана, тож не змогла нейтрально поставитися до сексу коханого з іншою.

Тому що для мене - це зрада, - розповіла Ульянова.

Макс, своєю чергою, прокоментував свій вчинок. Говорить, що мусив сказати, оскільки це спливло б і пізніше.

Тому я сказав їй, як є. І я розумію, що зробив їй боляче. І те, що вона зараз відчуває, трішки мені знайоме, - сказав Михайлюк.

На запитання ведучого до Макса, чи зможе Даша йому пробачити, він відповів:

Якщо враховувати формат проєкту, в якому я взяв участь, то, напевно, це не можна назвати прямо якоюсь зрадою. Тому що я не давав якихось обіцянок і не зізнавався нікому в коханні ще.

 

Мені подобалася як одна дівчина, так і інша. І те, що я зробив такий вибір, це тому, що вона була мені ближчою. Даша мені до сих пір подобається. Просто я хотів бути з нею до кінця відвертим.

Побачення. Фото з інстаграм-сторінки Даші.

В коментарях на сторінці "Холостяк" в інстаграмі фанати шоу розповідають, що Даші було відомо, з ким саме переспав Макс, але вона цього не афішувала. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень