Пам’ятник Скрябіну у Луцьку все-таки буде. Мама Андрія

Епопея з невдалим пам'ятником музиканту триває

Тепер офіційна позиція мами Андрія Кузьменка полягає в тому, що невдалий пам’ятник її сину у Луцьку не лише демонтують, але й переплавлять, щоб зробити із нього новий.

Нижче подаємо офіційну позицію Мами, оприлюднену сьогодні на ФБ-сторінці «Скрябін».

ЗВЕРНЕННЯ ОЛЬГИ МИХАЙЛІВНИ ДО ГРОМАДЯН М. ЛУЦЬКА!

Хочу ясно донести до жителів міста ситуацію, яка склалася навколо пам'ятника моєму синові - Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну).

По моєму настільному проханні і проханні всіх небайдужих громадян, які підтримали мене, пам'ятник буде демонтовано, і відправлено найближчим часом на абсолютно нове виготовлення скульптури.

На щастя, у нас немає жодних непорозумінь з людиною, яка вирішила вшанувати пам'ять про Кузьму таким чином. Разом з ним, ми дійшли згоди щодо нових виконавців цієї відповідальної роботи-це скульптори з м. Києва.

Проте їхніх імен розголошувати поки що не будемо. Вони окреслили срок для виконання такої портретної роботи 4-6 місяців.

Скульптуру планують встановити до 17 серпня-до Дня народження Андрія.

Я дуже прошу ЗМІ, не перетворювати цю ситуацію в дешевий фарс. Я обіцяю всім вам, що пам'ятник Кузьмі Скрябіну у вашому місті буде достойним і професійно виконаним.

Щоб його присутність у вашому рідному Луцьку, викликала у вас тільки приємні емоції, як і сам Кузьма!

 

ЗВЕРНЕННЯ ОЛЬГИ МИХАЙЛІВНИ ДО ГРОМАДЯН М. ЛУЦЬКА!Хочу ясно донести до жителів міста ситуацію, яка склалася навколо пам...

Опубліковано Скрябін (офіційна сторінка) 1 березень 2016 р.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень