Пальне на АЗС нарешті подешевшало. З початку року лише дорожчало

Ціни знизилися несуттєво

Великі мережі АЗС упродовж 2-5 квітня знизили ціни на бензин, які від початку року лише зростали. А-95 в середньому подешевшав до 26,68 грн/л, - пише ЗАХІД.НЕТ.

Зокрема, на станціях ОККО і WOG ціна бензину марки А-92 знизилася на 1 грн/л до 29,49 грн/л, а А-95 подешевшав на 1,5 грн/л — до 29,99 грн/л.

Такі мережі як AMIC, «БРСМ-Нафта», «Автотранс» і Motto знизили ціни на бензини в межах 0,2−1 грн/л.

Також повідомляється, що коригування цін «проведено у рамках підготовки до меморандуму між учасниками ринку і Кабміном». 5 квітня Кабінет міністрів і «Нафтогазова асоціація України» підписали меморандум про наміри щодо створення сприятливого середовища та розвитку добросовісної конкуренції на ринку нафтопродуктів, задоволення потреб споживачів на період карантину та обмежень.

Наприкінці березня Антимонопольний комітет рекомендував найбільшим мережам АЗС знизити ціни на бензин. Протягом січня-березня середні роздрібні ціни на бензини марки А-95 зросли на 12,5%, на дизельне паливо – 12,93%.

Раніше Антимонопольний комітет неодноразово штрафував операторів АЗС за узгоджені дії, але відчутного результату для споживачів це не мало, оскільки така ситуація повторюється щороку, - пише РАДІО ТРЕК.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень