Палії сухостою ледь не знищили один з найбільших заповідників України

40 лісників локалізували пожежу

Пожежу, яка виникла сьогодні вранці на території Рівненського природного заповідника неподалік від Старого Села Рокитнівського району, локалізували.

- Зупинити вогонь вдалося силами державної лісової охорони: три пожежні автомобілі, трактор, 40 працівників лісового господарства. Також допомагали місцеві мешканці. За попередньою інформацією, причина виникнення загоряння – підпал сухої трави, повідомила речниця обласного управління лісового господарства Світлана Горошко.

Приблизна площа загоряння - 1,9 гектара. Станом на сьогодні у держлісфонді Рівненської області зафіксовано три пожежі на площі 1,6 га, йдеться на сайті обласного управління лісового та мисливського господарства. 

Додамо, що Рівненський природний заповідник - другий за розміром в Україні. Його площа понад 40 тисяч гектарів. Він розташований у межах Володимирецького, Дубровицького, Сарненського та Рокитнівського районів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень