П’яте місце за кількістю імпортованих авто займає Рівненщина (ФОТО)

На першому місці Київська область

П’яте місце за кількістю імпортованих авто займає Рівненщина. Понад 12 тисяч автівок з початку 2024 року було завезено в нашу область.

За даними аналітичної платформи Опендатаботу за перші сім місяців цього року в Україну імпортували понад 228 тисяч транспортних засобів. Це на понад 14% більше, ніж минулоріч.

Наступними за кількістю імпортованих авто займає Дніпропетровщина, тут кількість автомобілів - 14 тисяч одиниць. Одеська область налічує понад 16 тисяч, а Львівська понад 23 тисячі автівок. Очолює список Київська область, тут понад 30 тисяч імпортованих автівок.

Найпопулярнішими марками автомобілів в Україні:

  • VOLKSWAGEN — 25 498 авто.
  • RENAULT — 17 479 авто.
  • AUDI — 13 173 авто.

У 2024 найбільше імпортували:

  • SKODA OCTAVIA — 5 047.
  • VOLKSWAGEN GOLF — 4 965.
  • VOLKSWAGEN PASSAT — 4 147.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень