П’ять дрібничок, які перетворять нудну «хрущовку» у затишну квартиру (ФОТО)

Стильний інтер’єр без великих витрат

Не просте дзеркало 

Час бити на сполох, якщо ви маєте одне дзеркало, і воно - у ванній. Дзеркала розширюють простір, додають приміщенню прозорості й легкості. Зараз популярні дзеркала з кількох елементів, які надають інтер'єру свіжості та актуальності, виводячи його на новий рівень.

Органайзер для дротів 

Нескінченні дроти, що стирчать з подовжувачів, не тільки виглядають неестетично, а й створюють реальну небезпеку. Найпростішим і найшвидшим рішенням є купівля спеціального боксу для зберігання кабелів та дротів.

Такий органайзер не тільки приховує дроти, усуваючи візуальний шум, але також захищає їх від вологи та пилу та забезпечує гарну вентиляцію. Крім того, кришку боксу можна використовувати, як підставку для різноманітних гаджетів.

Настільний камін

І хоча реальний камін у «хрущовках» нереальний, але як предмет інтер'єру, здатний додати тепла, затишку і створити атмосферу справжнього чарівництва.

Таке рішення не завжди можливе, тоді як настільний біокамін не займе багато місця, абсолютно безпечний для навколишнього середовища і чудово підходить як для оформлення інтер'єру будинку, так і для прикраси терас.

Плівка-самоклейка

Плівка допоможе оновити поверхні тумби, туалетного столика, стільницю у ванній кімнаті, кухонний гарнітур та багато іншого.

Виберіть колір, який ідеально впишеться в інтер'єр і виглядатиме дорого та вишукано. Відмінний варіант - натуральні матеріали, наприклад, мармур або дерево, які миттєво додадуть бажаної розкоші.

Системи зберігання

Стандартне упаковування часто не дуже зручне у використанні та може зіпсувати враження від стильного інтер'єру. Вони здешевлюють будь-який інтер'єр. Тому, або ховайте ваші шампуні, кондиціонери та гелі для душу в шафі після кожного використання, або придбайте набір дозаторів та місткостей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень