П’яний євробляхер «сяде» на 10 років і заплатить за смертельну ДТП 1 млн 300 тис. грн компенсації

Влітку він загубив життя двох людей і скалічив іще двох. Без батьків лишилися шестеро дітей

Молодику, який п’яним скоїв смертельну ДТП із двома загиблими, суд на Рівненщині призначив 10 років за ґратами і майже півтора мільйона гривень компенсації.

Гроші отримають двоє травмованих та родини загиблих в аварії, у тому числі й шестеро дітей, які втратили батьків. Деяких чоловік тепер зобов’язаний утримувати аж до повноліття, про що вказано у вироку Березнівського районного суду:

29-річного жителя Рівненського району визнано винним в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (…)

 

Внаслідок цієї ДТП водій і двоє пасажирів травмувалися, а ще двоє (чоловіки віком 30 і 31 рік) отримали тілесні ушкодження, через які загинули на місці події.

За результатами судового розгляду водія засуджено до 10 років позбавлення волі та позбавлено права керувати транспортними засобами на такий же строк.

 

Крім того, засуджений має сплатити родинам загиблих і двом травмованим по 188 тис. грн моральних збитків кожній, а також по 88 тис. грн усім шести дітям, які втратили батьків.

 

Також чоловік має сплачувати на кожну дитину одного із загиблих по 3600 грн щомісячно до досягнення ними повноліття.

Загалом сума компенсацій сягає 1 млн 300 тис. грн, повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Втім, вирок суду ще не набрав законної сили - сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Нагадаємо, що ДТП сталася на Березнівщині – між селами Балашівка та Михалин – близько опівночі 17 червня цього року. П’яний водій, керуючи автомобілем «Volkswagen Tauran» на єврономерах, не вибрав безпечної швидкості руху. Через це на заокругленій ділянці дороги, не впоравшись із керуванням, він допустив виїзд авто на узбіччя: те – перекинулося і врізалося в придорожнє дерево.

Двоє пасажирів автівки загинули на місці події, їх тіла довелося деблокувати рятувальникам. Ще троє – включно з водієм – опинилися у лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень