Ознаки, які вказують на те, що ви можете бути відьмою

У вас можуть бути певні вміння

У середньовіччі бути відьмою було смертельно небезпечно. Однак у сучасному світі є безліч екстрасенсів, некромантів, ворожок та інших магів і вони спокійно ведуть свою діяльність. 

Помітити у собі надздібності може кожен. Перевірте, чи можете ви бути відьмою і відчувати потойбічний світ.

Ознаки відьом

  • Проникливий погляд

У відьми проникливий, буквально гіпнотичний погляд. Зазвичай таким людям не дуже люблять довго дивитися в очі, співрозмовникам стає ніяково і навіть з’являється страх.

  • Чаклунку недолюблюють сусіди

Це може прозвучати кумедно, але сусіди сучасної відьми дійсно недолюблюють її. Все через енергетику цієї дами. Вона настільки сильна, що проникає навіть крізь стіни й вікна. Тож сусіди можуть відчувати присутність відьми у своєму помешканні.

  • Збуваються слова і бажання жінки

Сказане завжди збувається. На таких людей часто кажуть «Накаркала». Великий дар і тісний зв'язок з вищими силами наділяють пророчі слова відьми енергією, щоб ті виконувалися.

  • Настрій людини залежить від фази Місяця

Не тільки перевертні залежать від Місяця, як виявилося, але і чаклунки теж. У жінок з відьомськими здібностями можуть бути перепади настрою, бо вони черпають з нього сили.

  • Жінці сняться віщі сни

Відьмам і чаклункам сняться віщі сни. Вони з народження відчувають навколишній світ інакше. Засинаючи, люди з містичними здібностями немов входять в транс. Часто у снах відьма бачить образи, чує голоси, і все це в підсумку зливається в пророче бачення.

  • Важко визначити вік жінки

Відьомська магія має дуже корисний ефект: дарує власниці практично вічну юність. Жінка з містичними здібностями завжди виглядає привабливо, свіжо і молодо.

  • У відьми часто непростий характер

Та, всередині якої приховані магічні сили, просто не може поводитися, як звичайна людина. Часто кажуть, що злі відьми мають поганий характер: злопам'ятні, стервозні, собі на думці й занадто незалежні.

  • Чаклунки обожнюють грім

Більшість людей почуваються некомфортно під час грози і їх лякає грім. А ті, хто мають особливі здібності, навпаки почуваються добре і спокійно. Навіть відчувають прилив сил, адже, кажуть, що грім — це осередок магічної енергії.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень