Озброєну банду, яка катувала чоловіка, затримали на Рівненщині (ФОТО)

Їм загрожує до 15 років позбавлення волі

Напередодні у Рівному затримали трьох розбійників, які наприкінці червня здійснили напад на помешкання та сильно побили власника будинку.

В кінці червня потерпілого, зв’язаного та побитого, на порозі власного будинку виявили сусіди та викликали поліцію. У непритомному та важкому стані його каретою швидкої було доставлено до лікарні, де він досі перебуває, повідомляє поліція області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань, слідчі Сарненського відділу поліції спільно з прокуратурою встановили нападників та провели заходи для їх затримання з'ясували, що  розбійне угруповання організував 46-річний мешканець Рівненщини.

Вчора, 7 липня, його разом із двома спільниками правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали. Їм повідомили про підозру та найближчим часом оберуть запобіжні заходи.

Правоохоронці розпочали проводити обшуки у помешканнях підозрюваних. Серед вилучених речей – майно, якими заволоділи зловмисники під час розбійного нападу.

[media=188820][media=188819]

Крім того, нині встановлюють походження вибухових пристроїв та речовин, які вилучили з помешкання потерпілого – гранати Ф-1, тротилову шашку Т-400 грам та електронний вибуховий пристрій.

За розбій зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень