Отруївся водою та ледь не став здобиччю звірів: Біля кордону з Румунією знайшли молодика

Він збирався втекти з України

Закарпатські прикордонники врятували 21-річного молодика, який збирався незаконно перетнути кордон з Румунією.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, чоловік чотири дні блукав у горах і мало не загинув.

Для втечі з України молодик закупив необхідний інвентар, одяг та взуття, газовий балончик для приготування їжі. Рухаючись за онлайн картами, він постійно інформував батька про координати свого перебування.

«Мандрівник» зізнався прикордонникам, що самому у горах було страшно, адже впродовж подорожі кілька разів ледь не став жертвою диких звірів. Якась тварина навіть намагалася напасти, її вдалося відлякати ліхтариком. Обійти ведмедів молодикові допомагав вітер, також бути обачнішим змушували вовчі сліди.

 

Дорогою горе-турист сильно отруївся, підозрює, що через воду з потічка. Після цього він ще майже 1,5 доби нічого не їв і не пив, бо не мав з собою чистої води, щоб втамувати спрагу.

На горе-втікача прикордонники склали протокол за ст. 204-1 КупАП. Далі на молодика чекає суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень