Отримала паспорт РФ під час війни: куди зникла і де зараз живе відома акторка з України (ВІДЕО)

Акторка зробила свій свідомий вибір

Акторка родом з України Даша Волга довгий час жила і працювала в росії. Свій перший паспорт вона отримала саме там, коли ще був Радянський союз.

Однак після того, як її батьки повернулися на батьківщину - в Україну, батько актриси поміняв паспорт на український. Незабаром і сама Даша перебралася в Україну.

— Я закінчила театральний ВУЗ, знімалася і в Україні, і в росії. Але потім дуже чітко почала розуміти, що там відбувається.

 

А потім стався Майдан. І я вибрала Україну і залишилася в Україні.

 

І це був найдивовижніший період мого життя. Я тут знайшла найдорожчих друзів і була з близькими в непростий період їхнього життя, - розповіла актриса в інтерв'ю «Обозревателю».

При цьому початок великої війни Волга зустріла саме в росії. Як вона розповіла, в Стамбулі вона втратила важливі документи, а відновити їх можна було тільки в росії. Тому за кілька днів до повномасштабного вторгнення вона туди полетіла. 

— Мене пропускають в цю Москву, йду подаватися на ср*ні документи, а через кілька днів починається вторгнення.

 

І я розумію, сидячи у квартирі подруги, що у мене в документах написано: народилася в Києві, приїхала з Києва, і в моїй біографії у Вікіпедії зазначено, що я засудила вторгнення росіян в Крим і на Донбас.

 

При бажанні з мене можна зробити такого шпигуна, що письменники детективів будуть заздрити, - розповіла Волга.

На щастя, їй вдалося вибратися з країни-агресора. Вона відразу ж поїхала в Нову Зеландію, де перебували її чоловік і діти.

Додамо, що Даша Волга активно підтримує Україну та організовує івенти на її підтримку. У соцмережах спілкується або українською, або англійською мовами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень