Отримала паспорт РФ під час війни: куди зникла і де зараз живе відома акторка з України (ФОТО)

Акторка зробила свій свідомий вибір

Акторка родом з України Даша Волга довгий час жила і працювала в росії. Свій перший паспорт вона отримала саме там, коли ще був Радянський союз.

Однак після того, як її батьки повернулися на батьківщину - в Україну, батько актриси поміняв паспорт на український. Незабаром і сама Даша перебралася в Україну.

— Я закінчила театральний ВУЗ, знімалася і в Україні, і в росії. Але потім дуже чітко почала розуміти, що там відбувається.

 

А потім стався Майдан. І я вибрала Україну і залишилася в Україні.

 

І це був найдивовижніший період мого життя. Я тут знайшла найдорожчих друзів і була з близькими в непростий період їхнього життя, - розповіла актриса в інтерв'ю «Обозревателю».

При цьому початок великої війни Волга зустріла саме в росії. Як вона розповіла, в Стамбулі вона втратила важливі документи, а відновити їх можна було тільки в росії. Тому за кілька днів до повномасштабного вторгнення вона туди полетіла. 

— Мене пропускають в цю Москву, йду подаватися на ср*ні документи, а через кілька днів починається вторгнення.

 

І я розумію, сидячи у квартирі подруги, що у мене в документах написано: народилася в Києві, приїхала з Києва, і в моїй біографії у Вікіпедії зазначено, що я засудила вторгнення росіян в Крим і на Донбас.

 

При бажанні з мене можна зробити такого шпигуна, що письменники детективів будуть заздрити, - розповіла Волга.

На щастя, їй вдалося вибратися з країни-агресора. Вона відразу ж поїхала в Нову Зеландію, де перебували її чоловік і діти.

Додамо, що Даша Волга активно підтримує Україну та організовує івенти на її підтримку. У соцмережах спілкується або українською, або англійською мовами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень