Отримала квартиру і вийшла заміж: як склалася доля переможниці «Голосу країни» Олени Луценко (ФОТО)

У 2018 році її талант оцінила вся Україна, віддавши за неї голоси у фіналі

Телевізійне шоу «Голос країни» стартувало у 2011 році та вивело на музичний Олімп багатьох талановитих виконавців. Серед них була і уродженка Білої Церкви Олена Луценко. Двадцятирічна дівчина перемогла у восьмому сезоні шоу завдяки яскравим вокальним даним. 

Олена Луценко стала зіркою восьмого сезону шоу. У 2018 році її талант оцінила вся Україна, віддавши за неї голоси у фіналі.

Переможниця отримала двокімнатну квартиру у столичному ЖК «Щасливий», тримісячну ротацію на одному з найбільших українських радіостанцій ХітFM та як приємний бонус – кубок, символ шоу. Подейкували, що Оленою у професійному плані зацікавився її зірковий тренер Сергій Бабкін, який зробив заяву про бажання подальшої співпраці із дівчиною.

Після закінчення шоу Олена випустила кілька пісень з продюсеркою Оксаною Михайленко. Своїм життям вона ділиться на сторінках у соцмережах.

У 2021 році Олена вийшла заміж та опублікувала зворушливі фото з чоловіком.

Також із публікацій в Instagram стало відомо, що Олена відкрила студію вокалу у Білій Церкві. Вона надає онлайн на офлайн уроки з вокалу для дітей та дорослих.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень