Освячена зупинка на Струтинській - незаконна

Адже вона встановлена без погоджень відповідних структур

Зупинка громадського транспорту на Струтиніській, яку перед виборами встановив і освятив один з кандидатів у депутати міської ради, кандидат від «Радикальної партії» Василь Немеш, виявилася незаконною. Адже зупинка-павільйон була встановлена самовільно, без жодних погоджень з відповідними відомствами. Тож, зараз цим питанням займається спеціальна комісія.

Тим часом, зупинку вирішили перенести. Вона буде на цій же вулиці, але там, де вже довгий час зупиняються маршрутки. Адже зараз цією зупинкою люди не користуються, розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

 

- Ну, вона сьогодні стоїть там і нею не користуються. Красива, сучасна, але не в тому місці поставлена, де вона потрібна для людей. Тому, негарна така фінішна пряма. Її просто перенесуть в інше місце поставлять. Люди ж вдячні.

Зауважимо, що в міську раду Василь Немеш все ж пройшов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень